Exista ceva ce se poate copia?

Nem érted? klikk ide

Mult timp am sperat ca gasesc un portal unde descrie pas cu pas ce am de facut pentru a crea o pagina web profitabila.

Pana am tras concluzia ca treaba aceasta este imposibila.

De ce?

Pentru ca din moment ce cineva a realizat ceva treaba acea exista deja. Nimeni nu imi va descrie ideile lui foarte bune doar ca eu sa am din ce sa castig bani.

Nimeni nu are acelasi arie de interes si acelasi experienta acumulata pe care o am eu.

Treaba asta este valabila si pentru tine. De exemplu s-ar putea sa fii iubitor de muzica hip-hop si stii foarte bine ce muzica asculta, ce haine poarta ce stil de viata reprezinta acele oameni care asculta acest gen de muzica.  Daca stii treaba asta atunci ai in mana o valoare care poate fi baza unui castig. Daca pe langa asta ai terminat si facultatea de comert atunci ai si cunostinte de baza care punand in practica ai si gasit calea pentru un bun inceput.

Dar nimeni… si este atat de important ca scriu inca odata… Nimeni nu are acelasi valori ca si tine!

Ti-e frica sa incepi? Ti-e frica de refuzuri? Tie- frica ca prietenii tai sa rada de cea ce faci si iti vor spune ca faci prostie?

Asculta un sfat bun!

Tot timpul va fi cine sa te critice! Tot timpul va fi cineva care sa-ti spuna ca el ar putea sa faca treaba asta mai bine si oricum este o prostie cea ce faci. Dar nu uita! Pentru tine lucrezi nu pentru prietenii tai. In mod sigur vei gresi! stiu ca este banalitate dar numai cine nu face nimic nu greseste. Dar rezultatul este tot nimic.

Daca asta vrei asculta-ti prietenii!

Te-am speriat?

Nu te supara, doar am vrut sa-ti atrag atentia ca si tu reprezinti valori individuale. Si nu treuie neaparat sa-ti arati prietenilor cea ce faci.

Daca totusi alegi calea ca totul sa fie copiabil poate totusi MLM este solutia pentru tine. Retelele MLM iti asigura solutii complete, chiar totul se bazeaza pe faptul ca se poate copia metoda de lucru. Primesti solutiile gata pregatite, unii chiar iti asigura birou de web… numai sa faci!

Daca nu alegi aceasta cale nici atunci nu esti singur.

Cei profesionisti in marketing vor sa-si vanda produsele. Ei au aflat deja ca oferand informatii gratuite isi vor vanda produsele mai bine. Unii chiar iti ofera posibilitatea sa-ti castigi banii promovand produsele lor in speranta ca pe urma vei deveni si tu clientul lor.

Nu te speria! Nu trebuie sa cheltui bani daca nu vrei sau nu ai de unde.

Daca te inscrii la cateva stiri atunci si din informatiile primite gratuit poti invata multe. Pentru ca nu este o intrebare ca trebuie sa inveti daca vrei mai mult in viata decat ai realizat pana acum?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: