De ce ai nevoie?

Nem érted? Klikk ide

Hai sa vedem atunci exact de la inceput de ce anume ai nevoie sa castigi bani.

Trebuie sa vinzi ceva.

Sa vand? Dar eu nu am nici un fel de produs… nici firma… eu traiesc din munca. Ai dreptate, traiesti din munca, adica vinzi cunostintele acumulate si timpul tau la o firma care te plateste pentru treaba asta. Daca plateste putin te-ai vandut rau. In mod sigur primesti mai putin decat meriti. Totusi cea mai mare parte a oamenilor face treaba asta.

A doua posibilitate este ca ai un produs sau serviciu care o poti vinde. Asta face fiecare unitate de productie, societate de software si firma de servicii. Se poate trai foarte bine asta, dar necesita multa investitie: utilaje, software, angajati, etc. Daca ai un astfel de produs ai ce vinde. Daca nu, ai posibilitatea de a crea propriul tau produs. Nu te gandi la chestii foarte mari. Daca te pricepi la ceva scrie despre ea o carte electronica si ai si creat produsul. Daca nu stii sa scrii angajeaza pe cineva sa scrie in locul tau, doar sa-i dai idea. Incepand de aici nu ai decat sa inveti un pic de marketing ca sa oto poti vinde produsul. Dar despre asta mai tarziu.

A treia posibilitate este ca nu ai nici produs, nici idee si nici nu vrei sa lucrezi ca angajat. Daca e asa trenuie sa vinzi produsele altora. Asa fac comerciantii. Cumpara produsele cuiva si le vand cu un oarecare adaos. Foarte multi traiesc foarte bine din asa ceva. In comertul obisnuit si pentru asta ai nevoie de investitie uriasa, cea ce pentru foarte multi inseamna ceva de neatins.

Dar pe internet nu ai nevoie de investitii ca sa poti vinde produsele altora. Nu ma intelege gresit. Nu spun ca nu te va costa absolut nimic. Daca decizi sa faci treaba asta si atunci vei avea cheltuieli dar nu trebuie sa-ti tii banii  in produse, nu trebuie sa platesti chirie pentru magazin, etc. Totul este rezolvat prin cheltuielile unui pagini de internet, iar acesta este o suma mult mai modica.

Iar daca nici atati bani nu ai nici atunci nu ai pierdut. Poti folosi locurile de anunturi gratuite si forumuri unde poti plasa reclamele asociatilor si daca cineva cumpara produsele respective atunci primesti procentul tau din afacere. 

Reclame

2 răspunsuri to “De ce ai nevoie?”

  1. ANATOLIE CARARUS Says:

    PENTRU MINE ESTE INTERESANT SI FOLOSITOR VA ROG SA MA CONTACTATI

  2. ANATOLIE CARARUS Says:

    AM NEVOIE DE MAI MULTE DATE MAI EXACTE SAU O CARTE CARE SA MA INVETE PAS CU PAS CONSTRUIREA UNUI SITE UCUZ MI-A FACUT UNUL DAR NU STIU CUM SA PROCEDEZ MAI DEPARTE .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: